Rreth Nesh

Historia jonë

“Kazazi Consulting”, themeluar në Nëntor 2005 nga Z. Fatmir Kazazi (ortak i vetëm), është një kompani konsulence që ofron shërbime fiskale, tatimore, financiare, kontabiliteti dhe ligjore.

Përvoja dhe eksperienca gjithëpërfshirëse e Z. Kazazi, për më shumë se 30 vjet në politikat fiskale dhe administratën tatimore, përfshirë negocimi dhe zbatimi i marrëveshjeve të tatimit të dyfishtë, hodhi bazat për shërbimet e ofruara nga kompania jonë.

+ VITE EKSPERIENCË

+ PROJEKTE TË PËRFUNDUARA

+ KLIENTË TË KËNAQUR

+ STAF I KUALIFIKUAR

Skuadra e punës

Partnerët tanë (bashkëpunëtorët) dhe stafi përbëhet nga profesionistë me eksperiencën e duhur në çështjet fiskale/kontabilitetit/ligjore.

Synimi jonë është ofrimi sa më cilësor i shërbimeve për klientët tanë dhe ti ndihmojmë ata me zgjidhjet sa më të shpejta dhe efektive, që përmbushin në mënyrë sa më efikase kërkesat e tyre.

Fillojmë një projekt së bashku!

Merrni zgjidhje të shpejtë dhe efektive për të rivendosur paqen e mendjes