Partnerët

Partnerë Tanë

Shpesh shërbimet tona ofrohen në bashkëpunim të ngushtë me partnerët tanë të jashtëm:

Frost & Fire Consulting shpk

Ilir Daiu

Erjon Shehu

Alban Mehmeti

Erion Nushi

Franci Nuri

Armand Muharremi

Konsulent Bankar dhe Auditi

Laura Qorlaze

Konsulent Kontabël/Auditi/Tatimor

Genc Çifligu

Avokat

Xhino Kazazi

Konsulent Biznesi

Zyhrada Kongoli

Konsulent Ligjor

Fatos Aliaj

Konsulent i Lizingut Financiar

Kledi Kodra

Konsulent Auditi

Elvis Cirko

Konsultent IT

Eni Gjinaj

Konsultent IT

Esmeralda Balluku

Ekspert Kontabël i Autorizuar

Tatjana Filto

Ekspert Kontabël i Autorizuar)

Naim Hasa

Konsulent i Sigurimeve Shoqërore

Naim Hasa

Social Insurance Advisor

Spartan Kashuta

Assessment Expert

ISTI Shpk

IT Advisor

Fillojmë një projekt së bashku!

Merrni zgjidhje të shpejtë dhe efektive për të rivendosur paqen e mendjes