Stafi ynë

Fatmir Kazazi

Fatmir Kazazi

Partner / Menaxher i Përgjithsëm/Konsulent Fiskal

Imer Kaceli

Imer Kaceli

Ekspert Kontabilist i Miratuar

Enkelejda Bode

Enkelejda Bode

Auditues Ligjor, Kontabilist i Miratuar dhe Konsulent Tatimor

Bukuroshe  Aliaj

Bukuroshe Aliaj

Kontabiliste e re dhe asistente tatimore

Elisabeta Xhelili

Elisabeta Xhelili

Kontabiliste dhe Asistente Tatimore

Elez Bici

Elez Bici

Junior accountant and office administration

Sara Gokja

Sara Gokja

Accounting & Tax Assistant

Bashkohu me stafin tonë!